Nutturakampauksia tyttärellä ja äidillä hiukset Rich hiustuotteiden helliminä

huhtikuuta 09, 2018Nutturakampauksia tyttärellä ja äidillä, hiukset Rich hiustuotteiden helliminä


Hiuksiakin pitää muistaa helliä, sillä ne joutuvat välillä aika koville, yrittäessään taipua vaikka mihin. Ylellisillä Rich hiustuotteilla saa kyllä hiukset pehmeiksi ja taipumaan esimerkiksi nutturakampauksille.

Nutturakampaukset ovat kauniita juhlakampauksina, täältä löytyy postaus sellaisesta klik, vaikkakin tämä oli tehty letitellen. Kauniit kiehkurat poskilla pehmentävät kokonaisuutta ja tekevät siitä luonnollisemman ja herkemmän.

Kun haluaa hiukan leikitellä kampauksilla, niin kivat pienet sykeröt toimivat hyvin arjessa ja mikä ettei myös rennoissa juhlissakin. Tytär on taitava laittamaan noita hiuksiaan ja keksii erilaisia tyylejä huksiinsa.


 Tässä on vinkki kampaukseen, jonka pyöräyttää nopeasti


Hiukset on pesty Rich Pure Luxury Intense Moisture shampoolla. Shampoo tuoksuu todella ihanalle, sellaiselle upealle tuoksulle, jota mielellään nuuhkisi pitempäänkin. Kermamaisen paksua, runsasta ja ylellistä sahampoota uskaltaa käyttää vaikka päivittäin, sillä se on hellävarainen. Itse en tosin joka päivä halua hiuksiani pestä, se on kuitenkin aika turhaa, koska hiukseni eivät rasvoitu. Mutta sellaisille, joilla se on tarpeen annan lämpimät suositukset Rich tuotteille.

Tyttären täytyy pestä hiuksiaan tietysti useimmin ja tällä se onnistuu, eikä hiukset niin rasitu, sillä shampoo ravitsee ja kosteuttaa hiuksia, sekä vahvistaa ja uudistaa vahingoittuneita hiuksia. Vaalennus on aina kovaa rääkkiä hiukselle, joten kiiltoa ja kimmoisuutta tarvitaan ja Rich shampoo tuntuu sitä antavan. 

Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner antaa taas puolestaan viimeistelyn tälle ylelliselle hiusten hemmottelulle ja näin voi oikeasti sanoa. Kun hiuksia on värjätty, niin hoitoaine tuo lisäkiiltoa ja  kammattavuutta, sillä vaalennetut hiukset helposti takkuuntuvat. Hoitoaine tukee heikkoa ja haurasta hiusta ja tekee hiuksen pehmeämmäksi. Myös UV suoja on plussaa.

Tee osaponnarit korkealle päälaelle kummallekin puolelle ja kieputa hiukset ponnarin ympärille, pyörittäen hiuksia tavallaan punoen. Näin saat hiukset pysymään tukevammin nutturalla. Kiinnitä pinnillä. Kiepauta kihartimella sivulle muutama kiehkura, sekä latvoihin ja kampaus on valmis.


Muistin juuri, että kun täytin kolmekymmentä, niin minulle tehtiin vähän samantapainen kampaus. Kampauksessa kiharrettiin lämpörullilla tukka ja vedettiin kahdelle osaponnarille ylös ja kiharat pyöräytettiin sormikiharoille ja pinnelillä kiinni. Takana olevat hiukset sykerrettiin tuonne taakse kahden mikkihiirenkorvan väliin. 

Kampaus oli kujeileva ja tykkäsin siitä kovasti. Hauskaa, miten tytär teki melkein saman kampauksen idealtaan ja tietämättä tästä kuvasta. Minulla toki oli silloin huomattavasti lyhemmät hiukset kuin hänellä nyt. Kuvassa myös kissani Samiira.

Mitä mieltä olet nutturakampauksista? 

Hiustuotteet pr-näytteitä12 kommenttia on "Nutturakampauksia tyttärellä ja äidillä hiukset Rich hiustuotteiden helliminä"
 1. Musta nutturakampaukset on ihania. Ne oli omia suosikkeja väkertää silloin kun opiskelin parturi-kampaajaksi, vaikka muuten inhosin kampauksien tekoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä varmasti on kiva silloin tällöin tehdä:) Minua aina rasittaa se, että ei amatöörinä saa niitä pysymään koossa, vaan ne hajoaa. Pitäisi varmasti saada muutama kikkakakkonen kampaajilta:)

   Poista
 2. Nutturat piristää, mutta niiden teko vaatii aikaa ja taitoa, jota minulla ei ainakaan arkikiireessä ole. Kivat noi tyttäresi sykeröt :). Rich on loistava tuotesarja, mm. paras muotovaahto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne arjessa saattaa olla turhan stressaavia, mutta jos tekaisee sykeröt, niin se kyllä voi siirtää huonon hiuspäivän eteenpäin:D Rich on mahtava:)

   Poista
 3. Ihani nutturoita ja kisu <3 Ei onnistu minun hiuksille valitettavasti, mutta tekisin ehdottomasti, jos vaan onnistuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja kisu oli ihana:) Ehkä tarvitsee vähän tukkaa, jotta se nuttura onnistuu:) Tuo lyhyt on kyllä kaunis malli sinulle:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos ja minusta tässä ei saa persoonallisuutta unohtaa, kun tekee nutturan, vaan sen pitää myös ilmentää kantajaansa:)

   Poista
 5. Tykkään! Usein on erilaisilla nutturakampauksilla hiukset arkisin kiinni. Ihana kuva sinustakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutturalle on kiva sitaista hiukset pois tieltä!
   Kiitos ja arvaa vaan onko muutamia vuosia tästä kuvasta:D

   Poista
 6. Käytin ennen aina nutturia, mutta sitten tuli monta leukaa ja se jäi siihen, kuvittelen, että hiukset ympärillä kehystää kasvoja, ettei muka kaksarit näy hih.

  Niin ihanat kuvat ja hei lisää näitä nostalgiakuvia. Teissä on tyttären kanssa paljon samaa näköä ja niin kauniita molemmat ja Samiira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle kyllä sopii nutturat ja höpsis mistään kaksareista:)
   Kiitti, nämä kuvat oli hassu yhteensattuma! Voi sitä nuoruutta!:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature