Viikolla tapahtunutta ja arvonnan voittaja

huhtikuuta 12, 2018Viikolla tapahtunutta ja arvonnan voittaja


Kevät on totisesti tullut, sillä kevään perinteiset parsaviikot ovat jälleen täällä. Sain kutsun Kappeliin parsalounaalle ja herkulliset maut ja hienot viinit hivelivät makuhermojamme, auringon paistaessa kirkkaasti ulkona. 

Todellakin tuli keväinen fiilis. Mietin aamulla, että uskaltaisiko oikeasti luopua talvisesta pukeutumisesta? Otin riskin ja vedin ylleni kirahvitakin, jonka syksyllä ompelin, klik. Kyllä sillä jo oikeasti tarkeni, mikä oli ihme, kun aamulla oli vielä pakkasta.


Kappelin kauniisti katetuissa pöydissä oli kukkien joukossa, parsaa, mikä oli hauska idea ja muistuttaja parsaviikoista.  Alkuruokana oli shamppanjalla maustettua kuohkeaa parsakeittoa, lisänä paistettua kampasimpukkaa.


Toisille tarjoiltiin kuhaa, minulle allergisena oli hirven ulkofilettä. Mehukas ja kaunis annos oli myös silmänruokaa.


Jälkiruokana oli mahtava yhdistelmä salmiakkilakritsi-jäätelöpallo ja vadelmajäätelöä. Tästä tuli heti minun makuuni sopiva herkku tulevalle kesälle, niin suloisesti maut soljuivat yhteen. Uskon, että tästä tulee kyllä menestys.Loppuillan kruunasi Mionetto Prosecco tapahtuma, jossa maisteltiin kevään raikkaita kuplivia juomia. Hieman oli jo vappufiilistä ilmassa. Kyllä kevät on parasta aikaa.


Nyt pitää vielä jaksaa vielä hetki, jotta oikeasti päästään vappua viettämään. Erään onnekkaan iltaa piristää varmasti tieto siitä, että Swiss Diamond pannusta on arvonta suoritettu ja voittaja on sieltä löytynyt. Hän on Peippo. Onnea kovasti. Sinuun ollaan pian yhteydessä.

Lämpimät kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja varsinkin Mastermarkbrandille, joka mahdollisti tämän  arvonnan.
6 kommenttia on "Viikolla tapahtunutta ja arvonnan voittaja"
 1. Ihanaa kun aurinko paistaa ja on vihdoin kevät :) Oli kiva nähdä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella odotettu ja nyt se on vihdoin täällä:)
   Kuin myös<3

   Poista
 2. Parsa on suurta herkkua, nam!
  Ihanaa torstai-iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja nyt vain pitäisi opetella sitä itsekin tekemään:)

   Poista
 3. Kiitos ihanasta päiväst ja kyllä parsa menu oli vaan niin herkullinen. <3 Upeaa viikkistä M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle myös:) Parsa oli herkkua ja se jälkkäri, maku oli niin ihana!:)
   Mukavaa viikonloppua!<3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature