Kukkahamonen Ted Bakerin tyyliin

toukokuuta 30, 2018Kukkahamonen Ted Bakerin tyyliin 


Mikäli joku vielä miettii, että mitä sinne kevätjuhliin oikein päälleen pukisi, niin nyt alkaa jo olla kiire. Ommella toki ennättää ja ehdotankin tätä Ted Bakerin tyyliin ommeltua kukkahametta. Kukkainen kangas inspiroi tytärtä kangaskaupassa ja tietysti myös hameen idea oli valmiiksi mietitty. Ted Baker on esitellyt kevään muodissa upeita hameita ja mekkoja, joten sen verran ne himoitti, että sellainen sitten ommeltiin.
Hameen ompeleminen Kangasta tarvitsee vain hameen pituuden verran ja se kertaa kaksi, jos kangas on vaikka 1,30 m leveä. Hameen leveydeksi tuli 2,30 m, sillä muuten se olisi ollut jo liian leveä. Saumat ovat sivulla ja takana, jossa on myös tuo ruusukultainen musta vetoketju pyöreällä vetimellä. Sen lähemmäs emme Ted Bakerin vetoketjua ja vedintä päässeet.

Ompele sivusaumat ja jätä takasauma auki. Kiinnitä vekit vyötärölle. Tästä löytyy kuvin opastusta vuoden takaa tästä postauksesta.
Kun vekit on tehty kiinnitä vyötärökaitaleeksi ripsinauha ja ompele vetoketju kiinni. Tässä haluttiin vetoketjun näkyvän ja korostuvan. Käännä helma päärmeellä. Valmis tuli.

Kankaiden valintaan palaan vielä sen verran, että vinkkinä tähän, olisi sellainen aavistuksen tukevampi kangas, jotta laskokset pysyvät hyvin ja jämäkkänä ja hame ei rypisty. Ikkunaverhokankaista saattaa usein löytyä se paras kuvio ja materiaali. Tällä kertaa kangas löytyi kuitenkin vaatetuskankaiden puolelta.

Oikeassa Ted Bakerin hameessa on tyllit ja alushameet ja kaikki, mutta meille riitti pelkkä kangas. Hyvin toimii ja kaunis on tuo kukkakuvio, mutta on silti rauhallinen.  Tämä kangas toimii hyvin myös innoittajana värien suhteen, kun tehdään meikkiä. L`Oréalin meikeistä löytyy postaus, jossa tytär meikkasi tähän asuun sopivan meikin. Kaunis luonnollinen meikki, jossa hehkuu auringon kultaama iho.
Ihan emme kopioineet Tedin hametta, vaan teimme siitä Kirstallikimara-tyylisen, joka sopii tyttärelle tosi hyvin.8 kommenttia on "Kukkahamonen Ted Bakerin tyyliin "
 1. Kaunis on ja tuo vetskari vielä lisää tekee näköä.Minulla olisi kaksi silkkikangasta kaapissa odottamassa mekon tekoa.Saa nähdä mitä niistä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Sitä vetoketjua todella etsittiin, että mistä löytyisi vastaava ja eihän se helppoa ollut, mutta tämä oli sopiva tyyliin.
   Oi, silkkikankaasta tulee varmasti kauniita mekkoja!:)Mukavia ompeluhetkiä!

   Poista
 2. Niin kaunis kuosi. Oot sä kyllä niin taitava käsistäsi ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuosi oli ihana ja vaati päästä hamoseksi. Kiitos:)

   Poista
 3. Hauska idea tuo vyötärönauha! Mistä löysitte vetoketjun? Olen ihastunut ruusukultaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Löysimme vetoketujun Nappitalosta Helsingistä, Yrjönkatu 12. Siellä niitä oli ja eri pituuksia. Sieltä löytyy muuten ihania timanteilla koristeltujakin:)

   Poista
 4. Voi kun kiva hame ja muutenkin asukokonaisuus näyttää tosi kivalta ja raikkaalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Vielä on hakusessa tuo yläosa, mutta lauantaiksi povattiin hellettä, joten on kyllä siihen säähän sopiva:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature