Kukkamekko on kesän muotimekko

kesäkuuta 16, 2018

Kukkamekko on kesän muotimekko


Kesän muodikas kuosi on kukkakuosia ja sitä on tarjolla niin valmisvaatteissa kuin myös kankaina. Kukkakankaat ovat ihanan värikkäitä, mutta myös hillittyjäkin kukkakuoseja löytyy, malitillisen ystäville. Itse ihastuin rusehtaviin kukkasiin tällä kertaa ja minusta tämä on niin minun värini, että kyllä tästä oli mekko ommeltava.Mies tuumasi, että tämä minun mekkoni on niin tanssilavamateriaalia, että se pitäisi kuvata lavatanssien pyörteissä. Ihan hyvä ajatus, mutta ihan lavalle emme menneet kuvaamaan. Takaa pilkottaa Backaksen kartano ja vieressä olikin  juuri ilmoitus Arja Korisevan esiintymisestä. Tämän lähemmäs emme lavatunnelmaa päässeet. Voihan sitä aina kuvitella, että minä tässä kuuntelen musiikkia ja toivon pääseväni tanssahtelemaan. Olisipa hauska joskus räväyttää ja mennä kuvaamaan tuollaiseen paikkaan, mutta luulen, että se olisi liian haastavaa sekä minulle ja varsinkin kuvaajalle.

Minä kyllä olen lavatansseissa nuorena pyörinyt ihan riittävästi, koska eihän meillä kesällä muuta ollut tarjolla siellä pohjoisessa. Tulihan sinne lavatansseihin myös aina joku suurempi nimi, kuten Kirka, Pelle Miljoona, Broadcast, mun suuri suosikki. Mutta kyllä sitä humppaa ja tangoa siellä joskus väännettiin. 


Mekosta tuli aika peruskukkamekko, sillä ajattelin, että se olisi myös arkikäyttöönkin sopiva. Istuva yläosa, vekit vyötäröllä ja piilovetoketju sivussa. Kangas on hiukan paksumpaa puuvillaa tai tiivimmäksi kudottu, joten se on hieman jäykähkö vielä. Toisaalta kyllä se tähän malliin sopiikin.

Sain valmiiksi tämän mekon Riian matkalle juuri ajoissa ja olin ajatellut tämän kuvauttaa siellä blogikaverilla. Mutta laivalla kuvaaminen ei olekaan mitään helppoa. Valaistus ei aina riitä ja ihmisiä on paljon kaikkialla. Ulkona kannella tuulee ja mekko olisi ollut korvissa, joten kuvaukset oli järkevämpää hoitaa luonnon helmassa. Juhannukseksi kokolle tai vaikkapa lavatansseihin voisi juuri ennättää ommella tämän tyylisen mekon. Mikäs sen parempaa, kuin juhlia juhannusta tanssahdellen, tässä muodikkaassa kukkamekossa.

8 kommenttia on "Kukkamekko on kesän muotimekko"
 1. Mekko nähty livenä ja on mitä upein, just täydellinen niin moneen menoon ja myös vaikka isompiin kesäjuhliin tai häihin. <3 Lavatansseista en niin tiedä, kuten puhuttiinkin, mutta tuolla mekolla kelpaa kyllä pyörähdellä ihan missä vaan.

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja totta, halusin mekon, joka sopii monenlaiseen tilaisuuten, olematta turhan hieno:)
   Lavatansseissa on sitä jotain, mutta ei kaikki niistä innostu ja menneet ovat ne ajat minullakin:D

   Poista
 2. Upea mekko, olen itse käyttänyt lapsesta asti kukkamekkoja ja ne tulee varmasti olemaan vaatekaappini väripilkku aina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja minusta ne sopivat niin kesään, että varmasti itsellänikin niitä aina tangolla roikkuu:)

   Poista
 3. Todella kaunis mekko. Itse olen nyt kovasti ihastunut kukkakuoseihin.
  Ihanaa sunnuntaita Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla, että sinäkin tykkäät kukista mekoissa:) Juuri keskikesän juhlaan niin sopii kukkamekot!
   Ihanaa iltaa <3

   Poista
 4. Kaunis kukkamekko! Minusta kesään kyllä kuuluvat kukkamekot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Eikö vaan! On kiva huomata, että myös kaupoissa vilisee kukkakuoseja, joten sieltä voi löytää ne itseä miellyttävimmät kukat!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature