Vinkki kesäihonhoitoon

kesäkuuta 04, 2018


Vinkki kesäihonhoitoon


Kesä on ihanaa aikaa, mutta valitettavasti sillä on myös omat vaaransa. Aurinkoa rakastaa varmasti jokainen, mutta sen suhteen on hyvä olla järki mukana ja suojautua, vaikka ei palaisikaan. Se valitettavasti vanhentaa jokaista ja paljon aurinkoa saanut iho kyllä kärsii. Vaikka ruskettunut iho näyttäisikin kauniilta nuorena, niin kyllä sillä on jälkeenpäin seuraamuksia ja ne näkyvät varsinkin kasvoilla.

Aurinkosuojan laittaminen kasvoille on vähintä, mitä voi kesäiholleen tehdä, mutta itse ainakin pyrin käyttämään myös hattua, jos pitemmän aikaa ulkona oleskelen, koska aurinko villiinnyttää myös couperosaa.

Toki siellä auringossa saa olla ja pitääkin nauttia, kun se kerran paistaa, mutta auringossa oleilun jälkeen on hyvä ottaa tehokkaat ihonhoitotuotteet käyttöön. Iho saa takaisin kosteutta ja toiveessa on tietysti myös saada ihon valovaurioita korjattua.
Tehokas tuote ei aina kuitenkaan tarkoita tuhtia ja voimakasta, vaan se voi olla lempeä ja hellä, öljymäinen. Olen tässä muutaman viikon testaillut uudistunutta Bioeffect EGF+ 2A Daily Treatment seerumeita, joissa on uusi 2-vaiheinen hoito, joka korjaa ja ennaltaehkäisee kaikkia ihon ikämuutoksia. Ohrassa tuotetut EGF-solukasvitekijät, hyaluronihapon seka feruli- ja atseliinihapon, antioksidantit taistelevat vapaita happiradikaaleja vastaan. Lisäksi hoito korjaa ja ennaltaehkäisee valovaurioita ja ihon ikämuutoksia.Olen hämmästynyt, kuinka levolliselta iho näyttääkään ja vaikka näitä tuotteita käytetäänkin vain päivisin, niin jotenkin tuo yö tekee tehtävänsä, kun iho on saanut levätä. Pahempia punoituksia ja näppylöitä ei ole ollut näkyvissä ja iho tuntuu kyllä napakammalta ja näyttää yllättävän hyvältä.Aamuisin olen levittänyt puhtaalle iholle pari tippaa paksuhkoa seerumia pullosta numero yksi. Joskus aamun kiireessä harmittaa tuo tuotteen paksuus ja pullon pipetin toimimattomuus, tuote ei vain meinaa imeytyä pipettiin, mutta siihen ollaan tekemässä parannuksia.

Tuotetta ei tarvitse kuin 2-4 tippaa ja sillä määrällä saa seerumin kasvoille ja kaulalle. Tämä EGF+ 2A Daily Treatment lisää ihon kimmoisuutta ja parantaa myös ihon valovaurioita.  Tämä siis innokkaille auringonpalvojille vinkkinä, ihoa voi hoitaa jälkeenpäinkin ja yrittää korjata auringon aikaansaamia tuohoja. Mutta mieluimmin ennalta hoitaen, kuin jälkikäteen, jotta tulokset olisivat parhaat mahdolliset.

Seerumipullosta 2, otetaan sitten pari tippaa, kun seerumi numero 1 on imeytynyt parisen minuuttia. Tämä levitetään toisen seerumin päälle ja tässä pullossa onkin huomattavasti notkeampaa tuotetta, joka tippuu hyvin pipetistä ja innoissaan aluksi annostelin seerumia jopa liikaakin. Seerumi on hieman tahmeampaa, joten huomaat nopeasti, jos sitä tulee liikaa ja parin käyttökerran jälkeen, saat käsityksen siitä, montako tippaa kasvosi tarvitsevat. Hyvin vähän, sen voin vakuuttaa.

Tipat levitetään kaulalle ja kasvoille taputtelemalla ja tässä on mielenkiintoinen, mutta miellyttävä savun tuoksu. Seerumi numero yksi on muuten tuoksuton. 

Lopuksi meikki tai aurinkovoide voidaan levitetään seerumihoidon päälle. Itse olen aina aamuisin laittanut seerumit, syönyt ensin aamiaisen ja vasta sen jälkeen meikannut, jotta tuotteet saavat kunnolla imeytyä.


Bioeffect EGF +2A Daily Treatment on tarkoitettu urbaaneille, aktiivisille kuluttajille, jotka haluavat huolehtia ulkonäöstään, ihon kunnosta ja ikämuutoksista. Itse rakastan ihonhoitoa ja  haluan pitää ihostani huolta, joten siksi olen todella ihastunut näihin helppoihin ja kaikkien iholle sopiviin seerumeihin.

 Seerumit kosteuttavat tehokkaasti ihoa ja se voi todella hyvin aina, kun olen näihin seerumeihin päässyt käsiksi. Välillä kosmetiikkabloggaajana pistän ihoni monen haasteen eteen ja vaadin siltä välillä kohtuuttomia. Mutta sitten otan tyytyväisenä Bioeffect tuotteita käyttöön ja saan ihoni rauhoittumaan.

Seerumit myös heleyttävät ihoani, joten ihon värikin tasoittuu ja punakkuus rauhoittuu, aamuisin iho on jo todella kauniin kuulas. Antioksidanttien tulehduksia lievittävä vaikutus siis auttaa lievittämään rosaceaa ja liikapigmentaatiota. Myös pienet näpynalut lähtivät heti käpälämäkeen näihin tuotteisiin tutustuttuani, joten toimii niihinkin.

Aurinkoa voi siis ottaa, kun suojautuu ja hoitaa ihoaan jo ennen ja varsinkin auringonoton jälkeen, vaikkapa näillä tehokkailla seerumeilla. Matkalle nämä on myös kiva ottaa mukaan, sillä pienet pullot eivät laukussa paljoa paina.

Oletko jo tutustunut Bioeffect seerumeihin?

pr-tuotteet

8 kommenttia on "Vinkki kesäihonhoitoon"
 1. Mistä voi ostaa Bioeffect tuotteita ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ancelina! Tuotteita myy sokos ja apteekit, finnair ja täältä löydät listan: http://www.bioeffect.fi/fi/retailers/

   Poista
 2. Tää on ihana combo, tykkään, että tuo lopuksi laitettava öljy tekee näistä tosi kivan meikin alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen ollut tosi tyytyväinen ihooni ja meikkiin, kun tätä on laittanut alle:) Mahtava seerumipaketti! <3

   Poista
 3. Kuulostaapa hyvältä. Kyllä tosiaan saa oikein huolella ihoa hoitaa näin kesälläkin. Aurinkosuojaa kuluu ihan kiitettävästi. Ihanaa tiistaita sinulle, toivottavasti aurinko ja lämpö tulisivat pian takaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja sitä ei kannata unohtaa, vaikkei olisikaan niin lämmintä, kuten tänään huomattiin, niin suojaa kuuluu laittaa ja sen alle hyvä seerumi:)
   Todellakin odotellaan, että lämpenis taas!:)

   Poista
 4. Tääkin pari kuulostaa hyvältä! :) Täytyy pistää korvan taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on ja varmasti tulet tykkään, kun pääset kokeilemaan:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature