Lomalaisen elämää -Rhodoksella

heinäkuuta 14, 2018


Lomalaisen elämää -Rhodoksella


Niin se vaan kuulkaas lomalaisen elämää vietetään perheen kesken Rhodoksen kaupungissa ja hotellin parvekkeelta näköalat on mitä parhaimmat. Hotellin parvekkeelta on muutenkin kiva katsella menoa ja meininkiä kadulla ja tietysti rannan suunnalla, silloin kun siihen parvekkeen tuoliin istahtaa. 

Me kyllä olemme viettäneet nyt pari päivää ihan tuolla rannalla ja miten kiva onkaan löhötä rannalla, kun tuuli puhaltaa vilvoittavasti ja kuumus ei tunnu lainkaan niin tukahduttavalta, kuin voisi.

Parin päivän aikana olemme hiukan kartoittaneet tyttärien toivomuksesta ostoskatujen antia. Kyllä sen muutoksen huomaa, kun vertaa aikaa omaan nuoruuteen, jolloin olen täällä viikon bilettänyt. Eipä silloin pahemmin vaatteita täältä tullut ostettua, sillä ei täällä silloin muodikkaita asusteita löytynyt. Nyt on taso noussut ja ketjuliikkeet sekä kaikki kivat nuorten vaatepuodit ovat täällä tarjoamassa edulliseen kesäsesonki aikaan muotijuttuja. 

Ruoka on maukasta ja itse arvostan sitä, ettei tarvitse stressata kovin noista vatsataudeista, sillä vesijohtovesikin on juotavaa. No, me olemme kyllä varmuuden vuoksi ostaneet pullovettä, mutta kaikkea ruokaa on hyvin voinut syödä miettimättä ja hyvin on toiminut. 

Netti toimii pätkittäin, joten aikaa kuvien lataamiseen meni ikuisuus. Mutta terkkuja täältä ja me jatkamme lomaa. Ihanasti kuulemma suomessakin aurinko ja helle hellii, joten nautitaan.
Instaa päivitän ahkerammin, jos haluat seurata matkaamme siellä.
16 kommenttia on "Lomalaisen elämää -Rhodoksella"
 1. Ihanaa lomaa, mekin suuntaamme lentokentälle parin tunnin kuluttua

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa, me puolestaan tulimme juuri viikko sitten Rhodokselta. Ensimmäinen kerta saarella, mutta hyvin saattaisin matkustaa uudelleenkin, Rhodos yllätti positiivisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😁. Minä oikeasti pelkäsin, että tämä on sellainen menomesta, mutta kyllä täällä ihan rauhallista on. Kaunista, siistiä ja ruoka on hyvää😁. En ihmettele, että tänne tullaan aina uudestaan 😎

   Poista
 3. Aivan ihania Rodos-tunnelmia, vielä hetken joudun odottamaan omaa lomaani. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😁. Tuo meri on kyllä upea kaikkine sinisen sävyineen ja sitä ei voi kuin ihastella.
   On kiva kun on jotakin odotettavaa, joten jaksaa jaksaa😁.

   Poista
 4. Missä hotellissa olette? Me mennään elokuun lopulla Cactus-hotelliin rodoksen kaupunkiin.

  VastaaPoista
 5. Minkä hintaista on syödä ja ottaa drinksua hotellin allaspaarissa, Toivottavasti saisi pitä gyrosta, nam :)Entä saako hyvin aurinkotuoleja vai tarvitseeko varata aamusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, aion tehdä hotellista juttua, kun palaan kotiin, joten laita ihmeessä vielä kysymyksiä, mistä haluaisit saada tietoa lisää:)

   Poista
 6. Ihania lomakuvia Rhodokselta. Mullakin jo ehtinyt vierähtää reilu 30 v. siitä, kun tuolla saarella vierailin muutaman kerran.
  Oikeastaan nyt alkoi tehdä mieli vielä nähdä tuo paikka uudestaan.
  Mukavaa kesän jatkoa sinulle Minna <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli minullakin hiukan vuosia vierähtänyt entiseltä reissulta, mutta oli paikka kyllä tullut trendikkäämmäksi ja hyvä fiilis jäi koko matkasta. Suosittelen kyllä, sillä sse turkoosi meri ja hyvä ruoka+lämpö oli ihana yhdistelmä löhölomalle:) Ihanaa kesän jatkoa myös sinulle <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature