Näin hääpäivän kunniaksi

heinäkuuta 06, 2018


Näin hääpäivän kunniaksi Aamulla heräsin siihen, että mies toi minulle lasin shamppanjaa, sillä meillä on tänään 22. hääpäivä. Itse hän joutui vielä menemään töihin, sillä tänään oli vihdoin viimeinen työpäivä hänelläkin ja nyt se loma sitten alkoi. 

Hääpäivää päätettiin yhdessä tuumin viettää kunnolla vasta sunnuntaina, mennä elokuviin ja syömään. Mies piipahti vielä työpäivän keskellä tuomaan minulle kukkia, joten mikäs tässä on prinsessana ollessa. 

Tänä iltana kilistetään ja nautitaan myös oheessa jalkapallosta. Tai, no minä nyt en ehkä niin, mutta avioliitto kukoistaa, kun tekee välillä myönnytyksiä, voin vaikka virkata ja nyökytellä juonessa mukana, että, ai oliko paitsio? No voi sentään!

Mies sai houkuteltua minut pieneen veikkauskisaan siitä, kuka kulloinkin voittaa ja millä lukemilla. Nyt on koko perhe jo mukana ja pisteitä lasketaan ja lopuksi kuulemma on tiedossa hyvä palkinto. Yllättäen veikkasin yhden ottelun jo oikeen, vaikka en tiedä näistä hölkäsen pölkästä.


Hääpäivän kunniaksi lakkasin kynnet teemaan sopivalla helmenvalkoisella Essien "all daisy long"- sävyllä. Tästä voisi kesän morsian pitää, sillä peittävyys on hyvä jo heti ensimmäisellä kerroksella ja kestävyyttäkin voi suitsuttaa. Kiiltää kivasti ja on värisävynä luonnollisen kaunis. 

Ainoa asia, mikä harmittaa omissa kynsissäni, on nuo lohkeamat, joita vaan ikävästi tulee, tein niin tai näin. Aloitin taas nauttimaan kollageeni beauty shotteja ja tämä on onneksi sellainen uutuus, jossa ei ole kalaa, joten käy myös vegaaneille. Palaan kertomaan tästä enemmän, kunhan olen testannut tuotetta riittävästi ja toivottavasti huomaan eron myös kynsissäni.

Tytär on innostunut tekemään kosmetiikkakokeiluja ja tällä kertaa oli vuorossa itse tehty kuorinta iholle. Kiva vinkki vaikka mökkiolosuhteisiin, kun kaikkia raaka-aineita ei aina ole tarjolla. Mansikoita nyt luulisi tällä hetkellä löytyvän, joten tässä on ohje kuorintaan.

Mansikkakuorinta

 • mansikoita survottuna
 • sokeria
 • hunajaa
Sekoita aineksista koostumus, joka on riittävän notkeaa, mutta ei liian paksua, eli mutu-tuntumalla. Hiero tuotetta kasvoille ja huuhtele pois. Mikäli kaikkea et saa käytettyä kerralla, niin ainahan lopun voi syödä. Kirkastaa sameaa ihoa ja tekee ihon pehmeäksi. Tytär suosittelee.Nyt on parasta mennä valmistelemaan hiukan salaattia ja poksauttaa se kupliva ja valmistautua jalkapalloiltaan, näin hääpäivän kunniaksi.
Miten teillä hääpäivää vietetään?

12 kommenttia on "Näin hääpäivän kunniaksi"
 1. Aika samoissa merkeissä meillä juhlittiin 22-vuotista hääpäiväämme helmikuussa.
  Ihanat ruusut olet saanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan sit samiksii, kun yhtä kauan ollaan oltu naimisissa:)

   Poista
 2. Onnea onnea💕

  Olemme usein käynet syömässä, tosin yleensä seuraavana viikonloppuna jos hääpäivä on osunut viikolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Näin meilläkin siirrellään sitä päivää ja ei se oikeasti haittaa. Järkeväähän se on käydä silloin syömässä, kun se sopii parhaiten:)

   Poista
 3. Onnea hääpäivän johdosta! Jalkapallon MM-kisat kotisohvalla on oiva tapa juhlia hääpäivää. Ne ovat kuitenkin aika harvinaiset kisat, kerran neljässä vuodessa järjestetään. Ikimuistoista hääpäivää teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Näinhän se on, että kerran neljässä vuodessa ja sitten välissä on ne EM-kisat ja yleisurheilun MM-kisat ja EM-kisat ja ja ja ....:D Niitä piisaa, mutta tää vaimo joustaa!!! Hah, no yhdessä ollaan vielä:)

   Poista
 4. Ai kun ihanaa! Ja onneksi olkoon! Tänä vuonna vaan pussattiin, sattui paljon juhlia samaan syssyyn. Mutta mansikkakasvonaamio on aina paikallaan 🍓❤️🍓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Se riittää kyllä, kun toista ennättää vähän huomioida, jos on kaikkea muutakin juhlaa:)
   Mansikkanaamio toimii, kuulemma:D

   Poista
 5. Onnea onnea ja ihanat te, sait aamulla samppanjaa, sanoisinpa, että aika yes. <3 Olette ihana pari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ihana on tämä minun ukkeli, kun näin minut herätteli:) Kyllä se 22 vuotta on jo aika saavutus, että ylpeinä olemme ja toivomme onnemme jatkuvan <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature