Ensilumi satoi kassikalenteriin

lokakuuta 30, 2018

Ensilumi satoi kassikalenteriin


Ensilumi on aina sykähdyttävä ja mieltä piristävä ja se melkein osui marraskuulle. Olikin helppo valita ensilumi kassikalenteriin, kuvaamaan marraskuuta.


Toteuttamiseen ei paljoa tarvita, valkoinen silkkipaperi tai vaikka kopiopaperi. Minulla oli kosmetiikkakassin päälle koristeeksi ja suojaksi laitettu silkkipaperi, jonka olin säilyttänyt, joten sain paperin kierrätettyä tähän askarteluun.

 Leikkaa ja taittele mahdollisimman pieni neliö kolmioksi. Käännä kolmio niin, että taiteosa tulee itseä päin ja taita kulma oikealta vasemmalle kaksi kertaa. Ota kulmasta kiinni ja leikkaa pieniä lovia, kaarteita ja kiemuroita niin, että saat siihen kauniita pitsimäisiä kuvioita. Avaa varovasti ja lumitähti on valmis.

 Kun olet leikannut sopivan määrän lumihiutaleita, niin pujottele ne neulan avulla lankaan ja ota keppi ja kiinnitä lumihiutaleketjut siihen tasaisin välein ja asettele keppi lumihiutaleineen kassikalenterin päälle. 

Lisäsin vielä kausivalot päälle, hiukan tunnelmaa antamaan tähän pimeyteen. Nyt on aika nostella pikkuhiljaa esille valoja. Minä viime joulun jälkeen niin reippaasti siivosin, etten löydä nyt lainkaan joulukoristelaatikkoa, jossa valoja oli. Ne varmasti tupsahtaa esille sitten, kun innostun pääsiäisaskarteluista.2 kommenttia on "Ensilumi satoi kassikalenteriin"
  1. Kiva talvinen idea. Pitäisikin kohta tehdä taas lumihiutaleita keittiön ikkunaan <3

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Lumihiutaleita on kiva tehdä tuollsiin ketjuihin ja laittaa vaikka oksaan roikkumaan. Ne kannattaa vaan olla todella pieniä. Kerran yritin tehdä sellaisen oksan, mutta into loppui, kun en saanut niistä riittävän pieniä. :)

    VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post  Signature