Silja Serenade uudistuneena

joulukuuta 04, 2018
Yhteistyössä Silja Line Suomi  ja Press PR d`Oro


Viikko sítten seilasimme aalloilla ja Silja Serenade sai esitellä meille uudistunutta olemustaan. Edellisen vuorokauden olimme viettäneet Yasuragi kylpylässä, josta olen aikaisemmin jo kirjoittanutkin ja luontevasti siirryimme siitä edelleen kylpyläfiiliksillä, laivalle, kohti kotimatkaa.

Mikäli kokee laivalla matkustamisen uuvuttavana,  niin kannattaa kokeilla tasokkaampaa hyttiä. Kun yöpyy tyylikäässä Commodore hytissä, kuten me,  Minäkö keski-ikäisen Tiian kanssa matkasimme, kokee matkan aivan eri tavalla. Viihtyisät tilavat huoneet ja meillä oli jopa parveke, sekä hintaan kuuluva tasokas Bon Vivant-ravintolan aamiainen, saa kyllä nirsoimmankin matkaajan suun messingille. Vilauksen näittekin tuosta hytistä videossani ja uudistuksia sinne oli tehty kylpyhuoneiden osalta. Kylpyammeet saivat väistyä, kun suihkutilat saivat seesteisen sävymaailman tyylikkäillä laatoilla.


Pääsimme myös juhlistamaan Giorgio Armanin tuoksujen ja kosmetiikan ihanuuksia, sillä ainoana maailman merillä, Silja Linen Serenadella ja Symphonylla, on myynnissä  heidän tuotteitaan. Me saimme hiukan tutustua uutuuksiin ja pääsin myös silmämeikkiin, kun  Giorgio Armani tuotteilla meikattiin luomilleni uutta ilmettä. Pakkohan se luomiväri oli tietysti hankkia ja tuli siinä ohessa muitakin juttuja ostettua.
Rakastan saunomista ja olemme perheen kanssa joskus Siljan laivoilla saunoneetkin ja polskutellet myös altailla. Muistan tyttöjen  aikoinaan laskeneen minimäkeä altaaseen, mutta nyt minimäki ja tekokalliot ovat muuttuneet tyylikkääksi poreallasalueeksi. Saunoja löytyy muutama ja höyrysaunakin tuli testattua. Meille oli varattu oma tilaussauna ja ennen saunomista herkuttelimme hiukan sormisyötävillä ja saunan jälkeen testasimme kangasnaamioiden tehoa. Kyllä se kaiken kylpemisen jälkeen tekikin hyvää kasvojen iholle.Emmi Liia Sjöholm nappasi kuvan meidän huippujengistä.Uudistusta oli tapahtunut vähän kaikkialla laivalla, kuten uudet matot on vaihdettu hissiauloihin sekä käytäville. Hyteissä on uudet tekstiilit ja seinäpintoja, kalusteita ja valaisimia on uudistettu.

Bon Vivant ja Starlight yökerho on saanut mittavat uudistukset ja yökerhosta löytyy myös viihtyisä keulabaari, Sea View Lounge.  Laivan toisessa päässä sijaitseva pub meni myös kokonaan uusiksi  ja se on nykyään nimeltään Sea Pub.

El Capitain, meidän perheen suosikki, on vaihtanut nimensä Grill House-nimiseksi. Tätä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta toivon, että pihvit ovat yhtä hyviä kuin aiemminkin.


Bon Vivant kokosi meidän porukan loppuillasta nauttimaan  Menu Nordicin herkkuja, kera viinien. Omat annokseni poikkesivat hieman toisista, allergioiden vuoksi.
Aamiainen kuuluu siis Commodore hintaan ja täällä kyllä kelpaa sitten herkutella, ennen satamaan saapumista. Me otimme Tiian kanssa munakkaat ja amerikkalaiset pannarit ja kyllä maistui hyvälle. 

Kyllä Silja laivoilla aina kelpaa reissata ja nytkin on jo uusi reissu varattu.
6 kommenttia on "Silja Serenade uudistuneena"
 1. Oli ainutlaatuinen reissu ja jos harvoin matkustaa, niin ehdottomasti tuo Commodore-hytti ja upea Bon Vivant aamiainen. Eipä paljon tuo Nordic Menukaan kustanna, kun ajattelee miten siihen kuuluu kaikki viinit.

  Oli ihan mieletön reissu ja vaikka ei juuri nukuttu, niin olihan se ihanaa jakaa huone ystävän kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olimahtava reissu ja ihanaa oli kokea tuo kylpyläkin Siljalla ja saunoa:) Ei todellakaan ole hullumpi hinta menulle, jos kaikki viinit sisältyy.
   Joo ei nukuttu, mutta eiköhän me keritä nukkua vielä. Nuorena oli tärkeintä ettei nuku reissussa, nyt kyllä päinvastoin:D Mutta kiitos ihanasta seurasta ystäväni <3

   Poista
 2. Siljan laivat on aina olleet niitä ykkösiä minulle. Upeita uudistuksia on tehty ja laiva on nyt entistä tyylikkäämpi.
  Ihanaa tiistaita sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silja on aina tuntunut oikealta valinnalta, kun Tukholmaan lähden.
   Mukavaa päivää!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature